Yatırımlarınızı Artırın; Slotbar Yatırım Bonusu!

Slotbar yatırım bonusu, oyuncuların yatırım sonrasında yararlandığı bonus türleri arasında, oyuncuların daha fazla bakiye almasını sağlamaktadır.

Slotbar yatırım bonusu, yatırım işlemi sonrasında alınan promosyonları kapsamaktadır. Bu promosyonlar için farklı birçok çeşit görülmektedir. Özellikle firmanın içinde çevrimli, çevrimsiz ya da kolay çevrimli bonus türleri bulunmaktadır. Böylece oyuncular yatırımları sonrasında daha fazla bakiye ile oyun keyfini arttırmaktadır.

Slotbar Yatırım Bonusu Türleri Neler?

Günümüzde tüm firmalar kendi politikaları kapsamında bonuslarını oluşturmaktadır. Slotbar yatırım bonusu seçenekleri arasında ise güncel kampanyalar şu şekilde olmaktadır;

  • %50 slot bonusu bulunmaktadır. Bu promosyon yalnızca slot oyunları için verilmektedir. Oyuncuların yatırım miktarının yarısı kadar bedava baki hesaplarına aktarılmaktadır.
  • İlk yatırım bonusu olarak görülen hoş geldin bonusu türü bulunmaktadır.Bu promosyon maksimum 3.000 TL tutarına kadar verilmektedir. %50 oranında oyunculara sağlanmaktadır.
  • %15 kolay çevrimli yatırım bonusu sayesinde de oyuncular dilediği alana yönelik yatırım işlemini gerçekleştirmektedir. Böylece daha fazla bakiye de işlemlerin yapılması sağlanmaktadır.
Slotbar Yatırım Bonusu

Slotbar Yatırım Bonusu Şartlarına Dikkat!

Yatırım bonusu başvurusunda bulunmadan önce oyuncuların karşılaması beklenen bazı hususlar bulunmaktadır. Öncelikle her bir bonus türünün minimum yatırım şartı görülmektedir. Minimum yatırımın ardından ise doğrudan promosyon talebi oluşturulmaktadır.

Slotbara giriş yaparak bonus talepleri bonus talep alanından sağlanmaktadır. Canlı destek ya da diğer müşteri hizmetleri ile ulaşıma gerek bulunmamaktadır. Her bir kullanıcı uygun koşullarda başvurusunu anında almaktadır.

Aynı zamanda yatırımın sonrasında hiçbir harcama yapmadan promosyon talebinin gerçekleştirilmesi istenmektedir. Yatırılan bakiyenin harcanması durumunda yatırım bonusu hakkı tamamen kaybedilmektedir.Slotbar yatırım bonusu için oyuncuların yeniden yatırım yapması istenmektedir.

Slotbar Yatırım Bonusu Çekim İşlemi İçin Adımlar!

Yatırım bonuslarının yararlanan oyuncuların kazançlarını çekme ihtimali bulunmaktadır. Lakin çekim işlemi öncesinde bazı çevrim işlemlerinin yapılması istenmektedir. Örneğin %50 promosyon türünde çekim işlemi için anapara ve bonusun 16 katının kullanılması istenmektedir.

%15 kolay çevrimli Slotbar yatırım bonusu içinde ise kullanıcıların 3 kat çevrim yapması yeterli olmaktadır. Böylece çok daha kolay şekilde çevrim işleminin elde edilmesi amaçlanmaktadır.

Çevrim miktarı ise oyun tutarları üzerinden hesaplanmaktadır.Örneğin 100 TL bir bonus için 3 kat çevrim işlemi 300 TL olmaktadır. 16 kat çevrim işlemi ise 1.600 TL tutarında işlem yapılması anlamına gelmektedir.

Yorum yapın